Καθαρισμός- Peeling

Απολέπιση (Peeling)

Το ανθρώπινο δέρμα παράγει περίπου ένα εκατομμύριο κύτταρα το λεπτό, γεγονός που ισοδυναμεί με παραπάνω από 5 δισεκατομμύρια την ημέρα. Καθώς τα κύτταρα του δέρματος ανανεώνονται, τα παλιά κύτταρα της επιδερμίδας σκληραίνουν, χάνουν την υγρασία τους και τελικά αποκολλώνται από το δέρμα αφήνοντας τα νέα κύτταρα να έρθουν στην επιφάνεια (αυτή η διαδικασία λέγεται κυτταρικός κύκλος).

Καθώς όμως μεγαλώνουμε, η διαδικασία αυτή επιβραδύνεται και η φυσική απόπτωση των νεκρών κυττάρων από το δέρμα γίνεται δυσκολότερα, δημιουργώντας ένα παχύ, θαμπό και άτονο δέρμα, όπου οι ρυτίδες και η χαλάρωση εμφανίζονται. Κατά προσέγγιση, η ανανέωση των κυττάρων διαρκεί από 28-35 ημέρες μέχρι την ηλικία των 40 ετών και φτάνει τις 90 ημέρες σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Τα ενεργά συστατικά των peeling επαναφέρουν τον κυτταρικό κύκλο στον φυσιολογικό του ρυθμό, δημιουργώντας νέα και υγιή κύτταρα, πράγμα που γίνεται αντιληπτό με τη βελτίωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, των μελαγχρωματικών βλαβών και με την επαναφορά της λάμψης και της υγείας στο δέρμα.

 

 

ACTIVO 50΄

Καθαρισμός, ελαφριά απολέπιση, ενυδάτωση, εξισορρόπηση σμήγματος. Δείτε περισσότερα

DERMA PEEL 30΄

Ήπια απόξεση δέρματος, peeling, καθαρισμός προσώπου. Δείτε περισσότερα

   

PEEL ART (YELLOW PEEL / LACTIC PEEL / JESSOL / ANSSOL) 50΄

Νεα σειρά peeling, ιδανικά για απολέπιση, αποκατάσταση και ανανέωση του δέρματος. Δείτε περισσότερα

SKIN RESURFACING 60΄

Αναδόμηση δέρματος. Δείτε περισσότερα

 

   

PH FORMULA 50΄

Πρωτόκολλα μέγιστης ισχύος χωρίς συνταγογράφηση, ιδανικά για αποκατάσταση δερματικών παθήσεων. Δείτε περισσότερα

SKIN SCANNER - ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Let's talk about skin analysis!... Δείτε περισσότερα