Καθαρισμός - Peeling

Απολέπιση (Peeling)

Το ανθρώπινο δέρμα παράγει περίπου ένα εκατομμύριο κύτταρα το λεπτό, το οποίο ισοδυναμεί με παραπάνω από 5 δισεκατομμύρια την ημέρα. Καθώς τα κύτταρα του δέρματος ανανεώνονται, τα παλιά κύτταρα της επιδερμίδας σκληραίνουν, χάνουν την υγρασία τους και τελικά αποκολλώνται από το δέρμα αφήνοντας τα νέα κύτταρα να έρθουν στην επιφάνεια (αυτή η διαδικασία λέγεται κυτταρικός κύκλος).

Καθώς όμως μεγαλώνουμε, η διαδικασία αυτή επιβραδύνεται και η φυσική απόπτωση των νεκρών κυττάρων από το δέρμα γίνεται δυσκολότερα, δημιουργώντας ένα παχύ, θαμπό και άτονο δέρμα, όπου οι ρυτίδες και η χαλάρωση εμφανίζονται. Κατά προσέγγιση, η ανανέωση των κυττάρων διαρκεί από 28-35 ημέρες μέχρι την ηλικία των 40 ετών και φτάνει τις 90 ημέρες σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Τα ενεργά συστατικά των peeling επαναφέρουν τον κυτταρικό κύκλο στον φυσιολογικό του ρυθμό, δημιουργώντας νέα και υγιή κύτταρα, που αυτό γίνεται αντιληπτό με τη βελτίωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, των μελαγχρωματικών βλαβών και με την επαναφορά της λάμψης και της υγείας στο δέρμα.

 

 

 

PH FORMULA 30΄

Ελεγχόμενη χημική αναδόμηση του δέρματος. Δείτε περισσότερα

DERMA PEEL 30΄

Ήπια απόξεση δέρματος, peeling, καθαρισμός προσώπου. Δείτε περισσότερα

   

TONIFIANT 30΄

Δερμοαπόξεση, τόνωση και σε βάθος αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Δείτε περισσότερα

EXTRA SUPER ACTIVE 60΄

Καθαρισμός, ελαφριά απολέπιση, εξισορρόπηση σμήγματος ή υγρασίας, ενδυνάμωση ιστών, σύσφιξη. Έντονη μάσκα peel off. Δείτε περισσότερα

 

   

PEEL ART (YELLOW PEEL / LACTIC PEEL / JESSOL / ANSSOL) 50΄

Νεα σειρά peeling, ιδανικά για απολέπιση, αποκατάσταση και ανανέωση του δέρματος. Δείτε περισσότερα

 

ACTIVO 50΄

Καθαρισμός, ελαφριά απολέπιση, ενυδάτωση, εξισορρόπηση σμήγματος. Δείτε περισσότερα

   
BEAUTE NEUVE LUX 60΄

Απαλή απολέπιση προσώπου με ένζυμα φρούτων και βιταμίνη C, που αναζωογονούν και δίνουν λάμψη στο δέρμα. Δείτε περισσότερα